LEGO Star Wars UCS 75252 Imperial Star Destroyer kopen? Vanaf 18 september beschikbaar voor VIP-leden

LEGO Star Wars

De LEGO Star Wars-lijn viert dit jaar zijn 20-jarig jubileum en een nieuwe Ultimate Collector’s Edition-set mag daarom zeker niet ontbreken. De LEGO Star Wars UCS 75252 Imperial Star Destroyer werd eerder deze maand al aangekondigd en is enorme recreatie van het iconische ruimteschip. Het model is maar liefst 110 cm lang en met 4784 stenen is het de derde grootste Star Wars-set die tot nu toe is uitgebracht.

LEGO Star Wars UCS 75252 Imperial Star Destroyer

LEGO Star Wars UCS 75252 Imperial Star Destroyer is vanaf woensdag, 18 september beschikbaar voor VIP-leden. De adviesprijs bedraagt €699,99, maar daarvoor ontvang je een cadeau en een flinke korting op je volgende aankoop in de LEGO Store. LEGO heeft namelijk bekendgemaakt dat het aantal VIP-punten zal worden verdubbeld. Dat betekent dat je maar liefst 10.500 punten ontvangt, oftewel een korting van 70 euro op je volgende aankoop. VIP-leden hebben niet onbeperkt de tijd, want de actie is alleen de eerste vier dagen geldig. Daarnaast wordt LEGO 40333 Battle of Hoth Diorama meegeleverd als cadeau. Mocht je de set zo snel mogelijk ontvangen dan is het verstandig om er zo snel mogelijk bij te zijn en af te rekenen met creditcard. Lezers uit België kunnen de set hier vinden.

[content-egg-block post_id=1811 template=offers_list]

Er wordt door LEGO een prijs gehanteerd van 14,6 cent per steen en daarmee is de set in vergelijking met andere modellen niet bepaald goedkoop te noemen. In het verleden bracht LEGO de UCS Millennium Falcon (10,6 cent per steen), Star Wars Super Star Destroyer (12,7 cent) en Imperial Star Destroyer (12 cent) op de markt. Alleen de TIE Interceptor 7181 (17,1 cent), Naboo Starfighter 10026 (26,7 cent) en Obi-Wan’s Jedi Starfighter 10215 (14,8 cent) waren duurdere UCS-sets.

De Imperial Star Destroyer is het icoon van het Galactische Keizerrijk en een prachtige recreatie met alle authentieke details die te zien zijn in de openingsscène van Star Wars: A New Hope. Het ruimteschip is voorzien van draaibare kanonnen, een kantelbare radarschotel, enorme uitlaten en een fraaie, gedetailleerde buitenkant. LEGO heeft ook een bouwbare schaalversie van de Tantive IV toegevoegd, die te bevestigen is aan de Imperial Star Destroyer. Bouwers kunnen de LEGO Star Wars UCS 75252 Imperial Star Destroyer als blikvanger neerzetten met de standaard waarop informatie over het schip wordt getoond. Er worden twee minifiguren meegeleverd: een Imperial Officer en een Imperial-bemanningslid.

Het Ultimate Collector’s Edition-model is 44 cm (37 cm zonder standaard) hoog, 110 cm lang en 66 cm breed. Bekijk de nieuwe LEGO UCS-set Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer met Senior Designer Henrik Anderson van dichtbij in de onlangs vrijgegeven designer video.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten