LEGO Star Wars UCS 75252 Imperial Star Destroyer: unboxing video’s, speedbuild en review

Afgelopen donderdag werd de LEGO Star Wars Ultimate Collector Series 75252 Imperial Star Destroyer officieel aangekondigd en het zeker een van de sets van 2019 waar fans het meest naar zullen uitkijken. Naast de officiële foto’s zijn er op YouTube inmiddels verschillende video’s van de Imperial Star Destroyer verschenen, waaronder een review, een speedbuild en twee unboxing video’s. Het lijkt er in ieder geval op dat LEGO Frankrijk verschillende YouTube-gebruikers vroegtijdig toegang heeft gegeven tot de set.

LEGO Star Wars UCS 75252 Imperial Star Destroyer

De twee unboxing video’s zijn gecreëerd door Tom Liard. Het is overigens goed mogelijk dat de kamer je bekend voorkomt, want de gelekte foto van de verpakking lijkt eveneens van hem afkomstig te zijn. In de video krijgen we te zien wat zich allemaal in de doos bevindt, waaronder het enorme boekwerk om de LEGO Star Wars UCS 75252 Imperial Star Destroyer te bouwen.

In een andere video zien we de speedbuild van het YouTube-kanaal Brick Depot. Volgens de bouwer duurt het ongeveer 14 uur om de LEGO Star Wars UCS 75252 Imperial Star Destroyer in elkaar te zetten.

Ten slotte is er ook nog een review gepubliceerd van LEGO’s nieuwste Star Wars UCS-set. De video is volledig in het Frans, echter kun je op YouTube automatische ondertiteling gebruiken om er toch nog wat van te begrijpen.

LEGO Star Wars UCS 75252 Imperial Star Destroyer heeft een adviesprijs gekregen van 699,99 euro en VIP-leden kunnen de set vanaf 18 september aanschaffen. Daarnaast ontvangen VIP-leden dubbele punten en dat betekent een korting van 10% op het volgende aankoop. De reguliere release vindt plaats op 1 oktober. Lezers uit België kunnen de nieuwe Imperial Star Destroyer hier vinden.

[content-egg-block post_id=1811 template=offers_list]

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten