LEGO Star Wars Visual Dictionary Updated Edition (2024) komt met Darth Maul-minifiguur: nu in de aanbieding met 46% korting (uitverkocht)

LEGO LEGO Star Wars

Een vernieuwde versie van het LEGO Star Wars Visual Dictionary wordt volgende maand uitgebracht en inmiddels is duidelijk geworden dat Darth Maul als exclusief minifiguur wordt meegeleverd. Het Engelstalige boek (hardcover) verschijnt op 4 april 2024 voor €25,29 €13,66 en is per direct beschikbaar voor pre-order bij Amazon Nederland en Bol.com (cover is nog niet bijgewerkt, maar ISBN is identiek).

Update → LEGO Star Wars Visual Dictionary Updated Edition is momenteel uitverkocht.

Aanbieding → Het boek is momenteel in de aanbieding bij Amazon Nederland voor slechts €13,66, wat neerkomt op een korting van maar liefst 46%. Wees er snel bij, want het is niet bekend hoeveel exemplaren er beschikbaar zijn.

 • Naam: LEGO Star Wars Visual Dictionary Updated Edition
 • Thema: Star Wars
 • ISBN: 9780241651339
 • Aantal minifiguren: 1
 • Prijs: €25,29 €13,66 bij Amazon Nederland en Bol.com (tijdelijk uitverkocht)
 • Releasedatum: 4 april 2024
 • Taal: Engels

LEGO Star Wars Visual Dictionary Updated Edition (2024)

LEGO Star Wars Visual Dictionary Updated Edition viert het 25-jarige bestaan van LEGO Star Wars. In deze bijgewerkte editie ontdek je elk detail van bekende sets en voertuigen, waaronder de Mos Eisley Cantina en de Millennium Falcon. Verder kom je meer te weten over favoriete Star Wars-minifiguren en krijg je een kijkje achter de schermen van het LEGO Star Wars-team. Het boek telt 160 pagina’s en wordt geleverd met een minifiguur van Darth Maul, dat een remake is van het eerste minifiguur van het personage, maar ditmaal met op de achterkant het logo van “25 Years of LEGO Star Wars”.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

4 Reacties

 1. Amazon en bol hebben beide een anderen voorkant dan weet ik wel dat Amazon de goeie heeft

  Reageer
  • Die van Bol is nog niet bijgewerkt. ISBN is hetzelfde, dus je ontvangt bij beide hetzelfde boek.

   Reageer
 2. Is te verwachten dat er nog een Nederlandse vertaling volgt?

  Reageer
  • De vorige versie heeft geloof ik geen vertaling naar het Nederlands gekregen, dus ik zou er niet vanuit gaan.

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten