Meer afbeeldingen van de LEGO Star Wars 75306 Imperial Probe Droid gepubliceerd

LEGO Star Wars

De officiële foto’s van de nieuwe LEGO Star Wars 75306 Imperial Probe Droid zijn nu beschikbaar. Het model maakt onderdeel uit van het May the 4th-evenement en eerder vandaag werden ook al de LEGO Star Wars 75304 Darth Vader Helmet en LEGO Star Wars 75305 Scout Trooper Helmet gepresenteerd. De drie sets zijn nu beschikbaar voor pre-order in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. Op 26 april worden ze uitgeleverd.

LEGO Star Wars 75306 Imperial Probe Droid

De Imperial Probe Droid zal bestaan uit 683 stenen en krijgt een adviesprijs van €74,99 in de LEGO Shop. Deze set zal bovendien ook door andere retailers worden aangeboden, waardoor de prijs snel zal dalen. LEGO Star Wars 75306 Imperial Probe Droid is niet helemaal zwart, maar lijkt gebouwd te zijn in een donker blauwgrijs en staat op een standaard gemaakt van transparante 2x 2 ronde stenen om de illusie te creëren dat de droid zweeft.

  • Setnummer: 75306
  • Series: LEGO Star Wars
  • Naam: Imperial Probe Droid
  • Aantal stenen: 683
  • Releasedatum: 26 april (vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order)
  • Prijs: €74,99 in LEGO Shop NL | BE
In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten