Republic Gunship wordt toekomstige Star Wars Ultimate Collector Series-set

LEGO Star Wars

LEGO creëerde onlangs een poll op zijn LEGO Ideas-website voor een toekomstige Star Wars Ultimate Collector Series-set. Vandaag zijn de resultaten gepubliceerd en het Republic Gunship is als winnaar uit de bus gerold. Meer dan de helft bracht zijn stem uit op het Republic Gunship. Op de tweede plek eindigde de Nebulon B Escort Frigate en de Tie Bomber ontving het minste aantal stemmen.

Er zijn nog geen verdere details bekendgemaakt, maar het is inmiddels zeker dat het Republic Gunship een van de volgende Star Wars Ultimate Collector Series-sets zal zijn. De ontwerpers van LEGO zullen aan de slag gaan met het ontwerp en Star Wars Episode II: Attack of the Clones gebruiken om hun herinneringen op te frissen.

Daarnaast worden er onder alle mensen die een stem hebben uitgebracht drie winnaars getrokken die de set ontvangen wanneer deze wordt uitgebracht, evenals LEGO Star Wars 75255 Yoda. Volgend jaar wordt er meer informatie naar buiten gebracht en we vermoeden ook dat de set in 2021 verschijnt.

LEGO-fans kunnen weer dubbele VIP-punten in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop (12 april 00:00) scoren. Dit betekent dat je 10% van het aankoopbedrag als korting kan verzilveren op je volgende aankoop in de LEGO Shop. Wees er snel bij, want de populaire sets zullen snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten