‘Nieuwe LEGO Star Wars Ultimate Collector Series-set op komst’

LEGO Star Wars

De volgende LEGO Star Wars Ultimate Collector Series-set zal naar verluidt in de tweede helft van 2019 verschijnen. De set zou in de Verenigde Staten een adviesprijs krijgen van $699,99 en dat komt in Nederland vermoedelijk uit op een prijs van €749,99.

LEGO Star Wars Ultimate Collector Series

Het gerucht dat er een nieuwe LEGO Star Wars UCS op komst zou zijn is afkomstig van een Reddit-gebruiker die recentelijk een LEGO-winkel bezocht. De LEGO-medewerker zou hebben bevestigd dat de volgende UCS-set in het systeem is gezet met een prijs van $699,99. Een naam was nog niet zichtbaar.

Verschillende Reddit-gebruikers suggereren dat het de nieuwe Star Destroyer kan zijn, omdat er weinig voertuigen in het Star Wars-universum zijn die dat geld waard zijn. De laatste UCS-versie van het schip was de 10221-versie uit 2011 en de nieuwste release is de Star Order Star Destroyer 75190 uit 2017. Doorgaans worden Star Wars UCS-sets in september of oktober op de markt gebracht.

→ Lees ook: Deze LEGO Star Wars-sets worden in tweede helft 2019 verwacht

De LEGO Star Wars 75244 Tantive IV was de laatste exclusieve set die in mei werd uitgebracht. Het is een recreatie van het eerste schip dat op het scherm verscheen in A New Hope. De set heeft een gedetailleerd exterieur en interieur voor de minifiguren.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten