LEGO BrickHeadz 75317 Star Wars The Mandalorian & Baby Yoda nu beschikbaar voor pre-order

LEGO Star Wars

De Star Wars-serie The Mandalorian maakte vorig jaar zijn debuut op de streamingdienst Disney+ en is een enorme hit gebleken. Het komt dan ook niet als een verrassing dat LEGO en Disney plannen hebben om een aantal sets op basis van de serie uit te brengen, waaronder een BrickHeadz-set. Amazon Canada heeft namelijk vroegtijdig een foto gepubliceerd van LEGO BrickHeadz 75317 The Mandalorian.

Update 03-04 → Dankzij een Russische LEGO Store hebben we nu de afbeeldingen van de verpakking van LEGO BrickHeadz 75317 The Mandalorian en Baby Yoda. En zoals gebruikelijk bij de BrickHeadz, onthullen de dozen ook de BrickHeadz-nummers: The Child (Baby Yoda) draagt het nummer 113 en The Mandalorian heeft nummer 114 gekregen. Het betekent ook dat er nog verschillende nieuwe BrickHeadz-sets in aantocht zijn, want er is nu een gat tussen nummer 101 en nummer 113.

 LEGO 75317 The Mandalorian BrickHeadz

De bundel bestaat uit het gelijknamige karakter van de serie, de Mandalorian, en natuurlijk ‘The Child’, ook wel beter bekend als Baby Yoda, en is een van de LEGO Star Wars-sets die in de zomer van 2020 zal worden uitgebracht. De prijs in Canada wordt 24,99 Canadese dollar en dit komt vermoedelijk uit op 19,99 euro in Nederland en België. De set bestaat uit 295 onderdelen en is vanaf op 1 augustus 2020 beschikbaar.

Mocht je The Mandolarian nog niet hebben gezien? Je kan Disney+ een week gratis uitproberen en daarbij zijn direct alle afleveringen van het eerste seizoen beschikbaar.


Als Amazon-Partner verdient BrickTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten