Zo bouw jij je eigen LEGO Star Wars Baby Yoda

LEGO Star Wars

Eind december 2019 deelde de Australiër Wilson Du op Flickr de eerste foto’s van zijn LEGO Star Wars-creatie The Child, ook wel beter bekend als Baby Yoda. Het merendeel van de gebruikte stenen zijn afkomstig van LEGO Star Wars 75255 Yoda en vanwege de vele verzoeken heeft Wilson besloten om de bouwinstructies te publiceren.

LEGO Baby Yoda

Wil je Baby Yoda aan je collectie toevoegen dan kun je de LEGO Star Wars 75255 Yoda bij Amazon Duitsland bestellen voor €76,49 (elders vanaf €87,94) – vergeet niet om de coupon op de productpagina aan te vinken. Daarnaast moet je op BrickLink nog de twee stenen met nummer 2654 aanschaffen, omdat deze dienen als ogen. De bouwinstructies zijn te koop op Rebrickable voor $15.

Het huidige model bestaat uit 1482 stenen en er blijven ongeveer 300 stukjes over. Vanwege het vergelijkbare uiterlijk zijn bepaalde instructies vergelijkbaar. Eerst wordt er een frame opgezet, dat vervolgens wordt ‘gevuld’ met de vier zijden. Het bouwproject wordt afgerond door het hoofd van Baby Yoda te plaatsen.

[content-egg-block template=offers_list]

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten