Eerste beelden LEGO Super Mario 71360 Starter Pack

LEGO LEGO Super Mario

LEGO Super Mario werd enkele weken geleden officieel gepresenteerd, echter was het nog onduidelijk hoe de sets er precies uit zullen zien. Daar brengt Amazon Spanje vandaag verandering in, want de eerste foto van LEGO Super Mario 71360 Starter Pack is (vroegtijdig) gepubliceerd.

LEGO Super Mario 71360 Starter Pack

Het feit dat de foto inmiddels beschikbaar is suggereert dat er binnenkort een officiële onthulling zal volgen en dat het spoedig mogelijk wordt om een pre-order te plaatsen. LEGO Super Mario 71360 Adventures with Mario Starter Course bestaat uit 231 onderdelen en heeft een prijskaartje van €59,99. Het meegeleverde Super Mario-figuur zal waarschijnlijk de basis vormen voor alle andere sets die in de serie verschijnen.

Naast Mario worden er ook een figuren van Bowser en Gumba meegeleverd. De afbeelding laat ook duidelijk zien dat gekleurde streepjescodes op de verschillende elementen zijn gedrukt. Mario kan vermoedelijk communiceren met een ingebouwde kleurensensor aan de onderkant van de figuur. Ook inbegrepen in de set zijn enkele nieuwe elementen, waaronder de groene buis, nieuwe platforms met afgeronde hoeken, metselstenen in een nieuwe kleur en een nieuwe 2 × 4-plaat met afgeronde hoeken.

De LEGO Super Mario-sets worden in augustus uitgebracht. Er verschijnen dit jaar in totaal 13 sets en een blindbag. De sets verschijnen onder de setnummers 71360 tot en met 71373 en kosten tussen de €3,99 en €99,99.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten