LEGO en Nintendo komen in 2020 met Super Mario-sets

LEGO LEGO Super Mario

LEGO werkt al geruime tijd aan een geheim project genaamd Leaf, maar het was tot op heden nog niet geheel duidelijk waar het om zou gaan. De doorgaans goed geïnformeerde website StoneWars brengt daar vandaag verandering in, want het blijkt dat LEGO een samenwerking is aangegaan met Nintendo voor ontwikkeling van verschillende sets met een Super Mario-thema.

LEGO Super Mario

Op Instagram is er inmiddels een officiële teaser gepubliceerd waarin Mario en het logo van LEGO zijn te zien. Dat beide merken naast elkaar worden getoond is een goede indicatie dat een officiële onthulling niet ver weg meer is. De sets daarna snel worden aangeboden in de LEGO Shop.

De LEGO Super Mario-sets zullen in 2020 verschijnen, echter is er helaas nog geen verdere informatie beschikbaar. LEGO en Nintendo doen er alles aan om het lekken van vertrouwelijke informatie te voorkomen. De sets werden niet getoond aan de pers of dealers op de speelgoedbeurzen in Neurenberg en New York. Tot op heden hebben alleen een select aantal grote klanten de Super Mario-sets mogen zien.

Volgens StoneWars verschijnen er dit jaar in totaal 13 sets en een blindbag. De sets verschijnen onder de setnummers 71360 tot en met 71373 en kosten tussen de €3,99 en €99,99.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten