LEGO en Nintendo komen in 2020 met Super Mario-sets

LEGO LEGO Super Mario

LEGO werkt al geruime tijd aan een geheim project genaamd Leaf, maar het was tot op heden nog niet geheel duidelijk waar het om zou gaan. De doorgaans goed geïnformeerde website StoneWars brengt daar vandaag verandering in, want het blijkt dat LEGO een samenwerking is aangegaan met Nintendo voor ontwikkeling van verschillende sets met een Super Mario-thema.

LEGO Super Mario

Op Instagram is er inmiddels een officiële teaser gepubliceerd waarin Mario en het logo van LEGO zijn te zien. Dat beide merken naast elkaar worden getoond is een goede indicatie dat een officiële onthulling niet ver weg meer is. De sets daarna snel worden aangeboden in de LEGO Shop.

De LEGO Super Mario-sets zullen in 2020 verschijnen, echter is er helaas nog geen verdere informatie beschikbaar. LEGO en Nintendo doen er alles aan om het lekken van vertrouwelijke informatie te voorkomen. De sets werden niet getoond aan de pers of dealers op de speelgoedbeurzen in Neurenberg en New York. Tot op heden hebben alleen een select aantal grote klanten de Super Mario-sets mogen zien.

Volgens StoneWars verschijnen er dit jaar in totaal 13 sets en een blindbag. De sets verschijnen onder de setnummers 71360 tot en met 71373 en kosten tussen de €3,99 en €99,99.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten