LEGO en Nintendo presenteren interactieve Super Mario-sets

LEGO LEGO Super Mario

LEGO heeft vandaag meer informatie gedeeld over hoe de nieuwe Super Mario-sets eruit komen te zien. Uit de video blijkt dat het interactieve sets zijn waarbij spelers munten kunnen verzamelen, uitdagingen moeten voltooien en levels halen. Ontwerpers van Nintendo en de LEGO hebben samengewerkt om LEGO Mario tot leven te brengen en geven daarbij een geheel nieuwe dimensie aan het fysiek bouwen met LEGO-stenen.

LEGO Super Mario

LEGO Super Mario is een nieuwe serie met een interactieve LEGO Mario-figuur die munten verzamelt in levensechte levels gemaakt met LEGO-stenen. De nieuwe lijn laat kinderen de speelse wereld van Super Mario als nooit tevoren beleven. Super Mario wordt tot leven gebracht in de fysieke LEGO-wereld en nieuwe uitdagingen en speelstijlen zullen deel uitmaken van de iconische LEGO-ervaring.

“We zijn erg verheugd om Mario in de fysieke wereld te brengen door middel van interactief en sociaal LEGO-spel”, zegt Julia Goldin, Chief Marketing Officer, EVP van de LEGO Group. “Met deze ervaring zullen we miljoenen kinderen met liefde voor Mario helpen om op een geheel nieuwe manier te spelen te ontdekken, waarbij ze de controle hebben over het maken en spelen van games met hun favoriete personage. Door naadloos de nieuwste digitale technologie te integreren, is LEGO Super Mario een zeer sociale, interactieve en samenwerkingservaring voor kinderen. ”

“Ik heb altijd van LEGO-producten gehouden en hoe ze kinderen helpen hun fantasie te gebruiken om te spelen”, zegt Takashi Tezuka, Executive Officer en Game Producer van Nintendo. “Het nieuwe product dat we samen met de LEGO hebben gemaakt, is bedoeld om de twee te combineren verschillende speelstijlen mogelijk te maken, een waarbij je de wereld van Mario bouwt en de andere waar je met Mario speelt in de wereld die je zelf hebt gecreëerd.”

De LEGO Super Mario-sets worden in augustus uitgebracht. Er verschijnen dit jaar in totaal 13 sets en een blindbag. De sets verschijnen onder de setnummers 71360 tot en met 71373 en kosten tussen de €3,99 en €99,99.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten