LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser kopen? Alles wat je moet weten

LEGO LEGO Super Mario

LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser is officieel gepresenteerd als de volgende D2C-set van Nintendo. Het bouwbare figuur van Bowser verschijnt op 1 oktober exclusief in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €269,99. Bij aanschaf van de set ontvang je de GWP LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway.

LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser

Het model telt 2807 stenen en is 32 cm hoog, 41 cm breed en 28 cm diep, inclusief de displaystandaard. LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser bevat enkele nieuwe LEGO-stenen, die de stekels van de aartsvijand van Mario en Luigi vormen.

Bowser is ook voorzien van enkele functies, waaronder een vuurbalschieter en een knop onder het schild om de houding te wijzigen. Je kan het model verschillende standen laten aannemen: doe zijn bek open en dicht, verstel zijn armen, handen, benen en staart en activeer de vuurbalschieter.

 • Setnummer: 71411
 • Naam: The Mighty Bowser
 • Nederlandse naam: De machtige Bowser
 • Thema: Super Mario
 • Aantal stenen: 2807
 • Afmetingen: 32 cm hoog, 41 cm breed en 28 cm diep
 • Prijs: €269,99 in LEGO Shop NLBE
 • Releasedatum: 1 oktober 2022
 • Aanbevolen leeftijd: 18+

Bowser kun je plaatsen op het bouwbare gevechtsplatform met twee torens, die hij omver kan slaan, een verborgen POW-blok en een actietag. LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser is niet alleen een displaymodel, want je kan de set ook combineren met de verschillende Super Mario-startsets LEGO Super Mario startset (71360, 71387 of 71403) voor duels met Mario, Luigi en Peach.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

2 Reacties

 1. Ik ben gestopt op een aantal sets na met lego. Ga nu alleen voor deze, voor de titanic, en nog voor supercars en toffe gaming sets. De prijsverhoging maakt het niet meer leuk om lego te kopen. Gisteren mijn creator expert voertuigen en stadions van Madrid en Barca weggedaan. Ik weiger deze schandalige prijsverhoging op een enkele set na te accepteren. Dan huur ik het liever voor 50 euro inc verzenden en retourneren dan dat ik er zoveel geld voor moet betalen. De leiding van lego moet zich schamen 270 euro voor een set als deze welke malloot heeft dat verzonnen.

  Reageer
 2. Wat een geweldige set. Ga hem halen ondanks de prijsverhoging

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten