LEGO Super Mario 71423 Dry Bowser Castle Battle vroegtijdig gepubliceerd

LEGO LEGO Super Mario

Eerder deze week kon je al lezen dat LEGO op Mario Day (MAR10) zou komen met een “grote onthulling”, maar het lijkt erop dat we daar niet op hoeven te wachten. De Australische LEGO Shop toonde namelijk al een afbeelding van een van de nieuwe sets: LEGO Super Mario 71423 Dry Bowser Castle Battle. Het is momenteel nog onbekend wat LEGO nog meer gaat onthullen, maar we vermoeden dat het zal gaan om enkele reguliere Super Mario-sets voor de jongere fans.

LEGO Super Mario 71423 Dry Bowser Castle Battle

LEGO Super Mario 71423 Dry Bowser Castle Battle bestaat uit 1321 stenen en zal op 1 augustus 2023 worden uitgebracht voor €99,99. De set is natuurlijk ook compatibel met andere Super Mario-speelsets. Bouwbare personages van Dry Bowser, Lava Monster, Bone Goomba, Bone Piranha Plant en Purple Toad maken onderdeel uit van de set. Het is nog niet bekend wat de functies van het kasteel zijn, maar daar zullen we morgen ongetwijfeld meer over kunnen vertellen.

 • Setnummer: 71423
 • Naam: Dry Bowser Castle Battle
 • Thema: Super Mario
 • Aantal stenen: 1321
 • Prijs: €99,99 in LEGO Shop NLBE
 • Release: 1 augustus 2023

Daarnaast werkt LEGO ook aan een Zelda-set, echter ligt het niet voor de hand dat dit model tijdens een presentatie die gewijd is aan Mario wordt gepresenteerd. De huidige D2C-sets met Mario thema zijn LEGO 71374 Nintendo Entertainment System71395 Super Mario 64-vraagtekenblok en 71411 The Mighty Bowser.

Van 4 maart tot en met 12 maart ontvangen VIP-abonnees dubbele punten op alle aankopen uit de LEGO Super Mario-serie om Mario Day op 10 maart te vieren. Mario Day, ook wel bekend als MAR10 wordt doorgaans gebruikt om nieuwe producten aan te kondigen en ook zijn er verschillende Mario-producten in de aanbieding, waaronder Nintendo Switch-games en LEGO Super Mario-sets.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

3 Reacties

 1. Zonde dat ze weer maar 1 volwassenen set per jaar uitbrengen

  Reageer
 2. Tja, in Australie is het natuurlijk iets eerder 10 maart.

  Reageer
  • Denk niet dat dat er iets mee te maken heeft. 🙂

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten