LEGO Super Mario 71360 officieel onthuld: nu beschikbaar voor pre-order met cadeau

LEGO LEGO Super Mario

Gisteren kon je bij ons de eerste afbeeldingen zien van LEGO Super Mario 71360 Mario Starter Set en zojuist heeft het Deense bedrijf de sets ook officieel aangekondigd. Het starterspakket heeft een prijskaartje van €59,99 en is in de Nederlandse LEGO Online Shop beschikbaar gemaakt voor pre-order. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen. De set wordt op 10 augustus 2020 uitgebracht en er geldt een maximum van 1 set per klant.

LEGO Super Mario

De LEGO Super Mario 71360 Mario Starter Set bestaat uit 231 onderdelen en is de basis voor de LEGO Super Mario-serie. De set bevat een LEGO Mario-figuur die via de lcd-schermen en de luidspreker direct reacties geeft. Spelers kunnen virtuele munten verdienen door met LEGO Mario van de Startbuis naar de Vlaggenmast te gaan via draaiende platforms en wolkenplatforms, het ?-blok en supergevechten met de Goomba en Bowser Jr. speelgoedfiguren. Verplaats de stenen om nieuwe levels te maken en probeer ze te voltooien.

LEGO Mario is voorzien van kleurensensoren en lcd-schermen in zijn ogen, mond en buik voor meer dan 100 verschillende reacties op bewegingen. De ingebouwde luidspreker laat herkenbare geluiden en muziek uit de game horen. Het figuur werkt op 2 AAA-batterijen die overigens niet worden meegeleverd. Kinderen kunnen de gratis LEGO Super Mario-app gebruiken voor bouwinstructies, inspiratie voor leuke creatieve manieren om te spelen en nog veel meer. De app verschijnt voor iOS- en Android-apparaten.

Monty Mole & Super Mushroom

De Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset telt 163 stenen en wordt gratis meegeleverd bij een pre-order. Fans kunnen Rotskop omver gooien en Monty Mole wegschieten terwijl ze nieuwe uitdagingen creëren met de set.

Er worden in 2020 in totaal 14 verschillende Super Mario-sets uitgebracht, waaronder de onderstaande twee.

LEGO 71365 Piranha Plant Power Slide uitbreidingsset

De Piranha Plant Power Slide Uitbreidingsset zal waarschijnlijk verschijnen onder setnummer 71365. Deze uitbreiding bestaat uit 217 onderdelen en gaat €29,99 kosten.

LEGO 71369 Bowser’s Castle Boss Battle uitbreidingsset

De grootste set van de nieuwe LEGO Super Mario-serie is inmiddels ook getoond. Volgens onze informatie bestaat de LEGO 71369 Bowser’s Castle Boss Battle-uitbreidingsset uit 1010 onderdelen en moet €99,99 gaan kosten. Een LEGO Mario-figuur is te zien op de foto, maar we verwachten niet dat deze zal worden meegeleverd omdat het een uitbreidingsset betreft.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten