LEGO Super Mario Power-Up Packs aangekondigd

LEGO LEGO Super Mario

LEGO heeft vier Super Mario Power-Up Packs aangekondigd die deel zullen uitmaken van het nieuwe Super Mario-thema dat in augustus op de markt wordt gebracht. Deze pakketten gaan €9,99 in Nederland en België per stuk kosten en zijn net als de overige sets vanaf 1 augustus beschikbaar.

LEGO Super Mario

Bouwers kunnen de LEGO Super Mario Power-Up Packs gebruiken om de manier van spelen te verbeteren en hun levels aan te passen. Elke outfit voor het Mario-figuur zal nieuwe functies en vaardigheden bieden voor het verzamelen van munten. Fire Mario kan vuurballen schieten, Cat Mario klimt tegen muren op, Builder Mario kan hard stampen en Propeller Mario kan vliegen.

Voor alle uitbreidingen heb je de Super Mario: Avonturen met Mario startset nodig. Deze is beschikbaar voor pre-order in de LEGO Shop:

71370 Fire Mario Power-Up Pack

Wanneer LEGO Mario dit pak krijgt, kan hij een vuuraanvalkracht krijgen. Dit is een nieuwe manier om vijanden aan te vallen en extra munten te verzamelen.

71371 Propeller Mario Power-Up Pack

Propellergeluiden worden geactiveerd wanneer spelers LEGO Mario in dit pak aankleden en hem laten ‘vliegen’ om te proberen munten te winnen. Met het propellerpak kan LEGO Mario de lucht in gaan, nieuwe geluiden maken terwijl hij door de lucht zweeft en munten verzamelt. Neem LEGO Mario mee op een vlucht vol actie en verander je woonkamer in een gigantisch LEGO Super Mario-level.

71372 Cat Mario Power-Up Pack

Dit pak geeft LEGO Mario katachtige vaardigheden. Kleed hem in de speciale broek en pet en hij begint te miauwen en te spinnen. Het dragen van dit pak geeft Cat Mario de speciale kracht om verticale obstakels op te lopen en munten te verzamelen. Het is de perfecte manier om nog meer plezier te hebben met de LEGO Super Mario-levels.

71373 Bouwer Mario Power-Up Pack

Wanneer LEGO Mario dit pak draagt, kunnen spelers digitale munten verdienen door hem hard te laten stampen op LEGO-stenen in het level die ze hebben gemaakt. Hoe meer hij stampt, hoe meer munten je wint. Het is een briljante manier om nog meer plezier te beleven aan de LEGO Super Mario-levels.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten