Eerste foto van LEGO Technic 42115 Lamborghini Sian FKP 37 verschenen

LEGO Technic

LEGO maakte aan het begin van het jaar al bekend dat er een LEGO Technic Super Car van Lamborghini zal verschijnen. Eerder deze maand werd er ook al een teaser vrijgegeven waarin duidelijk was te zien dat het gaat om de Lamborghini Sián. Veel was er echter niet van de auto te zien, maar daar is zojuist verandering in gekomen. Op sociale media zijn er namelijk foto’s van de LEGO Technic 42115 Lamborghini Sian FKP 37 gedeeld. De nieuwe set telt 3696 stenen en is vanaf 1 juni beschikbaar in de LEGO Shop voor €379,99.

LEGO Technic Lamborghini Sian FKP 37

Er zijn twee verschillende afbeeldingen in omloop, waarop de Sián overduidelijk is te zien. De foto’s zijn afkomstig van de Tsjechische marktplaats bazos.cz, hoewel de advertenties inmiddels zijn verwijderd. We verwachten dat de set in de aankomende week officieel door LEGO wordt aangekondigd.

De set krijgt een adviesprijs van €379,99 en heeft een schaal van 1:8, net als de al eerder verschenen Bugatti Chiron. Op 1 juni 2020 krijgt de set een exclusieve release in de LEGO Shop en vanaf augustus komt de set in de vrije handel. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

3 Reacties

  1. Oh ja, deze is gaaf zeg. Weer net ietsje meer dan de 911 en de Chiron. Ben benieuwd welke functies er op zitten.

    Reageer
  2. Ik weet het niet. Ik blijf de automodellen spuuglelijk vinden van Lego. Alsof je een Revell bouwpakket op de kast hebt staan. Die grote onderdelen zijn niet LEGO-waardig. Veel te gladjes allemaal. De lego stubbs geven een groot LEGO model juist zijn charme.

    Reageer
  3. Ben erg benieuwd hoe de auto er in lego uit zal zien.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten