Eerste teaser gepubliceerd voor LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián

LEGO Technic

LEGO heeft al bekendgemaakt dat er op 1 juni een nieuwe LEGO Technic-set verschijnt met een model van Lamborghini. Tot vandaag bleef het sinds de aankondiging nog stil, maar zojuist is dan toch de eerste teaser voor de LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián verschenen. Het officiële model is nog niet gepresenteerd, maar volgens onze informatie gaat het over de Sián, die de komende maanden exclusief via de LEGO Shop zal worden aangeboden. De korte video toont een blik op de echte Lamborghini en laat ons vervolgens een glim zien van het LEGO-model.

LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián

De bronskleurige velg is de laatste officiële bevestiging die we nog nodig hadden: de aanstaande LEGO Technic 42115 Lamborghini zal de Sián worden. De set krijgt een adviesprijs van €379,99 en heeft een schaal van 1:8, net als de al eerder verschenen Bugatti Chiron. Op 1 juni 2020 krijgt de set een exclusieve release in de LEGO Shop en vanaf augustus komt de set in de vrije handel.

LEGO heeft al een speciale pagina voor de supercar gemaakt in de LEGO Online Shop. “Een Lamborghini is onmiskenbaar – van de precieze lijnen en strakke contouren tot zijn daverende, niet aflatende kracht. En nu, in samenwerking met Automobili Lamborghini, brengen we die unieke supersportwagenervaring naar LEGO Technic. Gevuld met prachtige details en authentieke kenmerken, is dit schaalmodel van 1: 8 even boeiend om te bouwen als lonend om te tonen en te genieten”, aldus LEGO.

De verwachting is dat de LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián net als het prototype in het groen wordt uitgebracht.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

2 Reacties

  1. Ben benieuwd.

    Reageer
  2. Heb al de Bugatti dus zeker ongeduldig.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten