Gedetailleerde foto’s LEGO Technic 42099 4×4 X-treme Off-Roader gepubliceerd

LEGO Technic

Gisteren toonden we je al de eerste foto’s van de nieuwe LEGO Technic 42099 4×4 X-treme Off-Roader-set. Deze beelden waren afkomstig van de Japanse LEGO-catalogus, maar dankzij de Facebook-pagina van Wagner’s Spiel-+Technikwelt hebben we nu ook een groot aantal gedetailleerde foto’s van de verpakking onder ogen gekregen.

In Nederland krijgt de LEGO Technic 42099 4×4 X-treme Off-Roader een adviesprijs van €239,99 en de verwachting is dat de set eind augustus wordt uitgebracht. Het voertuig bestaat uit 958 stenen en maakt gebruik van het nieuwe LEGO-platform CONTROL+. In de doos vinden we één CONTROL+ Hub en drie motoren, waaronder een servomotor.

Verder heeft LEGO de Off-Roader voorzien van nieuwe wielnaven met geïntegreerde tandwielen en kogellagers. Het zou helaas niet mogelijk zijn om een b-model te maken.

[content-egg-block template=offers_list groups=”42099″  post_id=1275]

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten