LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 vanaf vandaag te koop

LEGO Technic

De LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 is vanaf vandaag te koop in de LEGO Shop en beschikbaar bij verschillende retailers. De graafmachine heeft een adviesprijs €449,99 en is bij Amazon.de te koop voor €423,17 (inclusief verzendkosten). Lezers uit België kunnen de set eveneens bestellen in de LEGO Shop of via Fun.be.

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800

In januari kondigde LEGO het bestaan van de set al aan op de jaarlijkse speelgoedbeurs in Neurenberg. Sindsdien zijn er talloze video’s en afbeelding van het enorme bouwwerk verschenen. De LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 bestaat uit maar liefst 4108 stenen en is gebaseerd op het Control+ platform. De set wordt geleverd met drie XL-motoren, vier L-motoren en twee smart hubs met Bluetooth-ondersteuning.

De Control+ app gebruik je om de graafmachine te bedienen: rijd vooruit, achteruit, stuur, draai de bovenbouw, schuif de arm uit, breng de arm omhoog en omlaag, open en kantel de laadbak en bekijk overzichten van de positie van de arm en bovenbouw, het energieverbruik en de rijdafstand. De app is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. Bouwers kunnen in de app uitdagingen voltooien om badges te verdienen.

Het model is 39 cm hoog, 65 cm lang en 27 cm breed. De graafmachine is ontwikkeld in samenwerking met Liebherr om de authenticiteit ervan te waarborgen.

[content-egg-block post_id=2004 template=offers_list]

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten