LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Technic

De naam van de set werd in januari al gelekt, maar zojuist is de LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R ook officieel gepresenteerd. Deze krachtige motor van het beroemde Italiaanse merk is vanaf 1 juni beschikbaar in de Nederlandse LEGO Shop voor €59,99. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen.

LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R

LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R bestaat uit 646 stenen en is 32 cm lang, 16 cm hoog en 8 cm breed. Het is de eerste motor van LEGO met een versnellingsbak met 2 versnellingen. Daarnaast is het model voorzien van talloze details, waaronder vering aan de voor- en achterkant, standaard, uitlaatpijp, windscherm, dashboard en schijfremmen voor en achter. De Paginale V4 R komt in het klassieke rode kleurenschema dat het hart van elke Ducati-fan sneller zal laten kloppen.

Productvideo

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten