LEGO Technic 42109 App Controlled Top Gear Rally Car kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Technic

LEGO heeft de LEGO Technic 42109 App Controlled Top Gear Rally Car officieel onthuld. BCC Studios en de LEGO Group maakten in oktober bekend dat ze in samenwerking een LEGO Technic Top Gear-set op de markt zullen brengen en dat blijkt zoals verwacht een rallyauto te zijn. LEGO Technic 42109 Top Gear Rally Car is vanaf 29 december te koop voor de adviesprijs van €129,99.

LEGO Technic 42109 App Controlled Top Gear Rally Car

Het model kan op afstand worden bestuurd via de LEGO Technic CONTROL+ app. In de app zijn ook verschillende uitdagingen en achievements te vinden voor een uitgebreide speelervaring. De rallyauto wordt geleverd met 1 grote motor, 1 XL-motor en een Bluetooth-gestuurde smart hub. De set bestaat uit 463 stenen en allerlei stickers van Top Gear en The Stig.

“Het is spannend om met LEGO Technic samen te werken en het past heel goed bij het merk Top Gear. De LEGO Technic Top Gear Rally Car is het resultaat van enkele maanden hard werken door de teams van LEGO en BBC Studios en we kunnen niet wachten om hem binnenkort in de schappen te zien liggen ”, zei Jason Easy, hoofd van Licensing UK, BBC Studios.

Niels Henrik Horsted, marketingdirecteur voor LEGO Technic voegde eraan toe: “We zijn erg verheugd om eindelijk de App-Controlled LEGO Technic Top Gear Rally Car te onthullen. De auto biedt een uitdagende build voor kinderen vanaf 9 jaar die van authentiek spelen houden en geïntrigeerd zijn over hoe dingen werken. De CONTROL+ app biedt een uitgebreide speelervaring met verschillende speelmodi en spannende uitdagingen. ”

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

1 Reactie

  1. Mooie set

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten