LEGO Technic 42109 Top Gear Rally Car: alles wat we tot nu toe weten

LEGO Technic

BCC Studios en de LEGO Group maakten afgelopen maandag bekend dat ze in samenwerking een LEGO Technic Top Gear-set op de markt zullen brengen. De set richt zich volgens het persbericht op kinderen vanaf negen jaar. Fans van de LEGO Technic-serie kunnen een geavanceerd model verwachten met realistische functies, die ook aanwezig zijn op het echte model.

LEGO Technic 42109 Top Gear Rally Car

De website PromoBricks heeft meer informatie over de set ontvangen. Het zou naar verluidt gaat om de LEGO Technic 42109 TopGear Rally Car, die vanaf 27 december 2019 te koop zal zijn. De rallyauto bestaat uit 463 stenen en kan worden bediend met de Control+ app, waardoor het ook duidelijk is dat er een motor wordt meegeleverd. De set krijgt een adviesprijs van €129,99.

Op dit moment zijn er nog geen afbeeldingen van de LEGO Technic 42109 TopGear Rally Car beschikbaar. Het enige wat er tot nu toe is bekend over het ontwerp is dat het een witte rallyauto betreft met enkele stickers (The Stig en de Britse vlag) en veel koplampen aan de voorzijde.

[content-egg-block template=offers_list]

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten