LEGO Technic 42109 Top Gear Rally Car kopen? Nu voor laagste prijs ooit

LEGO Technic

LEGO heeft de LEGO Technic 42109 App Controlled Top Gear Rally Car uitgebracht. BCC Studios en de LEGO Group maakten in oktober bekend dat ze in samenwerking een LEGO Technic Top Gear-set op de markt zullen brengen en dat blijkt zoals verwacht een rallyauto te zijn. LEGO Technic 42109 Top Gear Rally Car is sinds december in de LEGO Shop te koop voor de adviesprijs van €129,99. De goedkoopste aanbieder is momenteel Amazon.nl, waar de set te koop is voor slechts €87,99. Amazon bezorgt de set gratis in Nederland en België. 

LEGO Technic 42109 App Controlled Top Gear Rally Car

Het model kan op afstand worden bestuurd via de LEGO Technic CONTROL+ app. In de app zijn ook verschillende uitdagingen en achievements te vinden voor een uitgebreide speelervaring. De rallyauto wordt geleverd met 1 grote motor, 1 XL-motor en een Bluetooth-gestuurde smart hub. De set bestaat uit 463 stenen en allerlei stickers van Top Gear en The Stig.

“Het is spannend om met LEGO Technic samen te werken en het past heel goed bij het merk Top Gear. De LEGO Technic Top Gear Rally Car is het resultaat van enkele maanden hard werken door de teams van LEGO en BBC Studios en we kunnen niet wachten om hem binnenkort in de schappen te zien liggen ”, zei Jason Easy, hoofd van Licensing UK, BBC Studios.

Niels Henrik Horsted, marketingdirecteur voor LEGO Technic voegde eraan toe: “We zijn erg verheugd om eindelijk de App-Controlled LEGO Technic Top Gear Rally Car te onthullen. De auto biedt een uitdagende build voor kinderen vanaf 9 jaar die van authentiek spelen houden en geïntrigeerd zijn over hoe dingen werken. De CONTROL+ app biedt een uitgebreide speelervaring met verschillende speelmodi en spannende uitdagingen. ”

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

1 Reactie

  1. mooie aanbiedingen van lego thechnic ,

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten