LEGO Technic 42110 Land Rover Defender in de aanbieding voor slechts 127 euro

LEGO Technic

Ben je nog op zoek naar de LEGO Technic 42110 Land Rover Defender? Bij Fun.be is deze set momenteel de goedkoopste ooit met een prijs van €127,49 (uitgebracht op 1 oktober, adviesprijs €179,99). Lezers uit Nederland en België kunnen profiteren van deze aanbieding. Daarnaast krijg je 15% korting op alle LEGO-sets en het overige speelgoed in de webshop. Mocht je de LEGO Technic 42110 Land Rover Defender voor sinterklaas of kerst willen bestellen dan is het verstandig om er zo snel mogelijk bij te zijn. Korting wordt verrekend in winkelmandje.

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender is het resultaat van een nauwe samenwerking met Land Rover. Het model bestaat uit 2573 stenen en is voorzien van een 6-cilindermotor met bewegende zuigers, een werkende vierwielaandrijving met drie differentiëlen, onafhankelijke wielophanging op beide assen en een werkende lier om te takelen. De achterdeur kan geopend worden door aan het reservewiel te draaien. De replica is afgewerkt met een afneembare dakdrager met opbergbox, draagsysteem, ladder en tractiematten.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

1 Reactie

  1. 127 eu voor lego42110 maar jullie winkels zijn dicht ,hoe kan men dat dan kopen,zet maar éne opzij,zal hem wel komen halen als jullie terug open zijn !!

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten