LEGO Technic 42110 Land Rover Defender kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Technic

Op de International Motor Show Germany 2019 onthulde Land Rover gisteren zijn nieuwste Land Rover Defender. Dat bleek ook het sein voor LEGO te zijn om de LEGO Technic 42110 Land Rover Defender aan te kondigen. In de afgelopen maanden is de set al verschillende keren te zien geweest, echter is de set nu eindelijk officieel gepresenteerd.

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender bestaat uit 2573 stenen en is 22 cm hoog, 42 cm lang en 20 cm breed. Het olijfgroene voertuig is zoals eerder werd gesuggereerd, gebaseerd op de nieuwe Defender. LEGO levert ook een stickervel mee om de Land Rover Defender een authentieke uitstraling te geven. In Europa wordt de set op 1 oktober in de LEGO Online Store uitgebracht voor een adviesprijs van €179,99. De set krijgt geen voorverkoop voor VIP-leden. Belgische lezer bekijken de set hier.

De set is voorzien van allerlei authentieke details zoals carrosseriepanelen, vierwielaandrijving, bewegende zuigers, onafhankelijke ophanging en een werkende lier. Bouwers krijgen toegang tot het dashboard en het werkende stuurwiel door de deuren te openen.

“Met iedere LEGO-steen kunnen kinderen alles bouwen wat ze zich kunnen voorstellen. Ik ben erg enthousiast over dit nieuwe model – een indrukwekkende prestatie van onze LEGO-ontwerpers”, zei Niels Henrik Horsted, marketingdirecteur van de LEGO Group. “Samen met Land Rover hebben we elementen, ontwerpen en innovatieve engineering gecombineerd in een set die de grenzeloze creativiteit van het spelen met LEGO laat zien, en dat je met LEGO Technic echt kunt bouwen.”

→ Lees ook: Eerste foto’s LEGO Technic 42110 Land Rover Defender gepubliceerd

“De Land Rover Defender en LEGO zijn beide iconische merken over de hele wereld, en de lancering van New Defender voelde als de perfecte tijd om ze samen te brengen,” zei Joe Sinclair, directeur van merkartikelen en licenties bij Jaguar Land Rover. “Het niveau van detail en engineering dat is besteed aan het maken van dit LEGO-model weerspiegelt perfect het werk van onze eigen ontwerpers en ingenieurs die zo toegewijd zijn geweest om een icoon terug te brengen in de 21ste eeuw.”

[content-egg-block post_id=1960 template=offers_list]

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten