LEGO Technic 42110 Land Rover Defender kopen? Nu beschikbaar

LEGO Technic

In de afgelopen maanden is de LEGO Technic 42110 Land Rover Defender al meerdere keren te zien geweest, maar vanaf vandaag is de set eindelijk te koop. In Nederland kan de set in de LEGO Shop worden aangeschaft voor een adviesprijs van €179,99. Lezers uit België kunnen de set hier vinden.

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender werd vorige maand aangekondigd tijdens de onthulling van de echte Land Rover Defender op de Frankfurt Motor Show 2019. Het voertuig bestaat uit 2573 stenen. De set bevat authentieke carrosseriepanelen, vierwielaandrijving, een werkende ophanging en een werkende lier. Door de deuren te openen krijg je toegang tot het werkende stuur, de functionele versnellingsbak en het gedetailleerde interieur.

“Met ieder LEGO-element kunnen kinderen alles bouwen wat ze maar kunnen bedenken. Ik ben erg enthousiast over dit nieuwe model – een echt indrukwekkend staaltje werk van onze LEGO-ontwerpers”, aldus Niels Henrik Horsted, marketingdirecteur bij de LEGO Group. “Samen met Land Rover hebben we elementen, ontwerp en innovatieve engineering samengevoegd in een set die de grenzeloze creativiteit van LEGO laat zien, en dat je met LEGO’s Technic echt kunt bouwen.”

“De Land Rover Defender en het merk LEGO zijn beide iconen over de hele wereld, en de lancering van de New Defender voelde als de perfecte tijd om ze samen te brengen”, zegt Joe Sinclair, directeur van merkartikelen en licenties bij Jaguar Land Rover. Het model weerspiegelt perfect het werk van onze eigen ontwerpers en ingenieurs die zo toegewijd zijn aan het terugbrengen van een icoon voor de 21ste eeuw.”

[content-egg-block post_id=1960 template=offers_list]

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten