LEGO Technic 42111 Dom’s Dodge Charger (Fast & Furious) nu beschikbaar voor pre-order in LEGO Shop

LEGO Technic

Het is nu mogelijk om een pre-order te plaatsen voor LEGO Technic 42111 Dom’s Dodge Charger, de eerste Fast & Furious-set van LEGO. Mocht je er zeker van willen zijn dat je de set op 27 april ontvangt dan is het verstandig om direct een pre-order te plaatsen. Gezien de populariteit verwachten we dat de levertijd van Dom’s Dodge Charger snel zal oplopen. In de Nederlandse LEGO Online Ship is de set voor €99,99 te bestellen. Lezers uit België kunnen de set hier aanschaffen. Door een pre-order te plaatsen ontvang je het LEGO 40371 Paasei cadeau bij je bestelling.

LEGO Technic 42111 Dom’s Dodge Charger

Zoals de naam al doet vermoeden is het model gebaseerd op de legendarische Dodge Charger R/T uit 1970 van Dominic Toretto. Om alles waar fans van de Fast & Furious-franchise van houden goed vast te leggen, bevat LEGO Technic 42111 Dom’s Dodge Charger authentieke details zoals de V8-motor met bewegende zuigers, vering, de stuurinrichting en natuurlijk mag de blower ook niet ontbreken.

“De supersnelle actie van de Fast & Furious-franchise heeft de harten en verbeeldingskracht van autoliefhebbers over de hele wereld veroverd”, zegt LEGO-ontwerper Samuel Tacchi. “We willen mensen van alle leeftijden inspireren om hun creativiteit te verkennen door te bouwen wat hun passie is, en we weten dat fans van LEGO Technic en de blockbuster-franchise gek zijn op coole auto’s en plezier vol adrenaline.”

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten