LEGO Technic 42111 The Fast and the Furious gebaseerd op Dodge Charger

LEGO Technic

In oktober kon je bij ons als eerste lezen dat LEGO in 2020 van plan zou zijn om een Technic-set met een The Fast & Furious-thema op de markt te brengen. De naam van de set verscheen namelijk op de website Otten Speelgoed. Volgens de webshop wordt de set in mei 2020 op de markt gebracht voor een adviesprijs van €119,99. In de afgelopen periode is de set echter ook bij meerdere Duitse retailers opgedoken, waarbij er een lagere prijs van €99,99 wordt gehanteerd. Het aantal stenen is nog onbekend.

Update → LEGO Technic 42111 The Fast & Furious is inmiddels officieel aangekondigd

LEGO Technic 42111 The Fast and the Furious

We speculeerden destijds dat het zou kunnen gaan om de nieuwe Toyota Supra, die veelvuldig in de film zal zijn te zien. Dat blijkt echter volgens een nieuw gerucht niet het geval te zijn. Volgens de doorgaans goed geïnformeerd website BrickFanatics is de set namelijk gebaseerd op de Dogde Charger van Dominic Toretto. Er zouden geen minifiguren worden meegeleverd en de set zou qua concept vergelijkbaar zijn met de LEGO Creator Expert 10262 Aston Martin DB5, die gebaseerd is op de James Bond-licentie.

Een attente lezer informeerde ons dat de Dodge Charger al in de achteruitkijkspiegel van LEGO Creator Expert Ford Mustang (10265) is te zien. LEGO hint geregeld naar nieuwe projecten met kleine details. Foto via Reddit.

Fast & Furious 9 gaat op 21 mei 2020 in première. LEGO Technic 42111 The Fast and the Furious wordt naar alle waarschijnlijkheid in dezelfde maand gelanceerd.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten