LEGO Technic 42111 The Fast & Furious – Dodge Charger verschijnt op 27 april

LEGO Technic

LEGO Technic 42111 The Fast & Furious werd eerder dit jaar aangekondigd, maar het was tot op heden nog onduidelijk om welk voertuig het zou gaan. Sindsdien is er vanwege de uitbraak van het coronavirus veel veranderd, want de film die bijna gelijktijdig met de LEGO-set had moeten verschijnen is inmiddels uitgesteld en gaat nu op 2 april 2021 in première. Voor de fans van de franchise hebben we desondanks goed nieuws, want LEGO Technic 42111 The Fast & Furious is niet uitgesteld.

Update → LEGO Technic 42111 The Fast & Furious is inmiddels officieel aangekondigd

LEGO Technic 42111 The Fast & Furious – Dodge Charger

Vanaf 27 april is LEGO Technic 42111 The Fast & Furious beschikbaar in de Nederlandse LEGO Online Shop voor vermoedelijk €99,99. Belgische lezers kunnen de set hier bestellen. Daarnaast was het nog onduidelijk op welke auto de set zou zijn gebaseerd. Een attente lezer informeerde ons enkele maanden geleden dat er al Dodge Charger in de achteruitkijkspiegel van LEGO Creator Expert Ford Mustang (10265) is te zien. LEGO hint geregeld naar nieuwe projecten met kleine details en dat blijkt nu ook het geval te zijn.

Op het Chinese Weibo is namelijk een flyer gepubliceerd en daarop is de LEGO Technic 42111 The Fast & Furious – Dodge Charger te zien. De set bestaat uit 1077 stenen. Er worden geen minifiguren worden meegeleverd en de set is qua concept vergelijkbaar zijn met de LEGO Creator Expert 10262 Aston Martin DB5, die gebaseerd is op de James Bond-licentie.

Lees ook → 15% korting op veel LEGO-sets bij MyToys

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten