LEGO Technic 42111 The Fast & Furious verschijnt op 27 april in de LEGO Shop

LEGO Technic

Het komt na alle geruchten niet als een verrassing, maar LEGO heeft zojuist LEGO Technic 42111 The Fast & Furious officieel aangekondigd. Op de jaarlijkse internationale speelgoedbeurs van Neurenberg maakte het bedrijf bekend dat de set vanaf 27 april te koop zal zijn in de LEGO Shop, terwijl Fast & Furious 9 op 22 mei in première gaat.

LEGO Technic 42111 The Fast & Furious

We speculeerden vorig jaar dat het zou kunnen gaan om de nieuwe Toyota Supra, die veelvuldig in de film zal zijn te zien. Dat blijkt echter volgens een nieuw gerucht niet het geval te zijn. Volgens de doorgaans goed geïnformeerd website BrickFanatics is de set namelijk gebaseerd op de Dogde Charger van Dominic Toretto. Er zouden geen minifiguren worden meegeleverd en de set zou qua concept vergelijkbaar zijn met de LEGO Creator Expert 10262 Aston Martin DB5, die gebaseerd is op de James Bond-licentie. LEGO Technic 42111 The Fast & Furious zou een adviesprijs krijgen van €99,99.

“De Fast & Furious-saga zet zijn kaskraker op leuke, nieuwe manieren voort – met videogames, een nieuwe animatieserie en bouwspeelgoed”, zegt Joe Lawandus, Senior Vice President en General Manager van Universal Brand Development. “Fans van verschillende generaties zullen het geweldig vinden om de Fast & Furious-auto van hun dromen te bouwen met deze LEGO Technic-set.”

Een attente lezer informeerde ons dat de Dodge Charger al in de achteruitkijkspiegel van LEGO Creator Expert Ford Mustang (10265) is te zien. LEGO hint geregeld naar nieuwe projecten met kleine details. Foto via Reddit.

“Het merk LEGO Technic met zijn authenticiteit en aandacht voor detail en de actievolle Fast & Furious-franchise zijn een geweldige match. Beide franchises staan ​​bekend om creativiteit en coole auto’s, dus we zijn erg enthousiast om samen te werken met Universal aan dit geweldige product dat zowel LEGO Technic als Fast & Furious fans gaan bouwen!”, aldus Jill Wilfert, vice-president van Inbound & Entertainment Licensing bij de LEGO Group.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten