LEGO Technic 42114 Volvo A60H 6×6 of 42112 Betonmixer kopen? Vanaf 1 augustus beschikbaar

LEGO Technic

Op 1 augustus hadden er drie nieuwe LEGO Technic-sets moeten verschijnen, maar helaas worden alleen de LEGO Technic 42114 Volvo A60H en LEGO Technic 42112 Betonmixer uitgebracht. De LEGO Technic 42113 Bell Boeing V-22 Osprey werd op het laatste moment geannuleerd, omdat de set niet zou voldoen aan de merkwaarden van het bedrijf. Het Deense bedrijf brengt namelijk geen militaire voertuigen op de markt en de Osprey wordt onder andere gebruikt door de US Navy, hoewel de versie van LEGO een reddingsvoertuig had moeten voorstellen zonder banden met defensie.

LEGO Technic 42114 Volvo A60H 6×6 Truck met kieptrailer

De LEGO Technic Volvo 6×6 Truck met kieptrailer (42114) is een realistische modelversie van de grootste kiepwagen van Volvo en is ideaal voor kinderen die dol zijn op constructievoertuigen. De truck wordt aangedreven door 1 grote hoekmotor, 1 XL motor en 1 L motor met een smart hub met Bluetooth-bediening voor realistische functionaliteit. Bouwers kunnen talloze authentieke details ontdekken en de truck besturen via de LEGO Technic CONTROL+ app.

De set is vanaf 1 augustus beschikbaar in de LEGO Shop voor de adviesprijs van €249,99. Lezers uit België kunnen het constructievoertuig via deze link bestellen.

LEGO Technic 42112 Betonmixer

De cementwagen ziet er net zo uit als in het echt dankzij de 8 robuuste wielen, de bewegende motor, de bestuurderscabine die open kan en de grote draaiende trommel. Bouwers kunnen de trommel handmatig ronddraaien of hem op de automatische stand zetten, waardoor hij begint te draaien zodra ze het voertuig vooruit duwen. Als ze de trommel tegen de klok in draaien, komt het beton eruit.

De set is vanaf 1 augustus beschikbaar in de LEGO Shop voor de adviesprijs van €99,99. Lezers uit België kunnen het constructievoertuig via deze link bestellen.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

1 Reactie

  1. Was Lego maar zo consequent dat ze geen enkele Osprey hadden verscheept of toe hadden gestaan dat de reeds verscheepte mochten worden verkocht.
    Dit gaat Lego nog lang achtervolgen.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten