LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37 kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Technic

LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37 is officieel aangekondigd. De nieuwe LEGO Technic Super Car verschijnt op 1 juni exclusief in de LEGO Shop voor €379,99. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen. Bij het bestellen van de Sián ontvang je ook een cadeau, want LEGO 40409 Hot Rod wordt gratis meegeleverd bij alle aankopen in de LEGO Shop vanaf €85.

LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37

De Lamborghini Sián FKP 37 in LEGO-vorm is ontworpen op een schaal van 1:8 en bestaat uit 3696 stenen. LEGO heeft gekozen voor het opvallende limoengroen met gouden velgen. Net als de overige modellen in de LEGO Technic Super Car-serie zijn er talloze authentieke kenmerken, zoals de iconische vleugeldeuren van Lamborghini en een reistas achter de voorklep. LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37 is 13 cm hoog, 60 cm lang en 25 cm breed. Volgens LEGO ben je ongeveer 14 uur zoet met het bouwen van de Sián.

Aan de achterzijde vinden we de V12-motor met bewegende zuigers en de echt werkende versnellingsbak met acht versnellingen, die je kan bedienen met de flippers achter het stuur. Verder is de LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37 voorzien van klassieke scharnierende vleugeldeuren, beweegbare achterspoiler, motorkap en voorklep die open kunnen, voor- en achtervering, goudkleurige velgen en gedetailleerde schijfremmen.

Het geheel wordt geleverd met een decoratieve displayplaat en een uniek serienummer waarmee je toegang krijgt tot exclusieve online content. Deze content bestaat uit een dertiendelig vodcast, waarin de ontwerpers van LEGO en Lamborghini dieper ingaan op de ontwikkeling van de set. In het exclusieve boekje voor verzamelaars vind je uitgebreide bouwinstructies, afbeeldingen en interviews achter de schermen met de twee teams.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten