LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37 vroegtijdig onthuld

LEGO Technic

De officiële aankondiging stond gepland voor later vandaag, maar in de Hongaarse LEGO Online Shop is de LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37 al gepresenteerd. LEGO brengt de set op 1 juni exclusief uit in de LEGO Online Shop voor €379,99. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen. Bij elke bestelling vanaf €85 ontvang je daarnaast de LEGO 40409 Hot Rod cadeau.

LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37

LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37 bestaat uit 3696 stenen en dat is volgens LEGO goed voor maar liefst 14 uur aan bouwplezier. Het LEGO Technic-model is gebaseerd op de gloednieuwe Lamborghini Sián FKP 37 (schaal 1:8) in opvallend limoengroen met gouden velgen. Schaardeuren zijn een iconisch kenmerk van Lamborghini en LEGO heeft hard gewerkt om deze op een authentieke manier na te bouwen.

De velgen waren een echt in het oog springend onderdeel van het ontwerp van de Sián en na grondig experimenteren werden de elementen door LEGO bekleed met trommellak en een gouden kleur die perfect past bij de schittering van de originele velgen. Aan de achterzijde vinden we de indrukwekkende V12-motor met bewegende zuigers en een functionele versnellingsbak. Net als bij de Chiron heeft LEGO een tasje geplaatst in de bagageruimte. Iedere LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37 komt met een uniek serienummer om toegang te krijgen tot de exclusieve Owners Club.

Andere details zijn de werkende stuurinrichting, voor- en achtervering en de unieke Y-vormige koplampen van de Sián. Achter het stuur bevinden zich de shifters waarmee je ook daadwerkelijk kan schakelen. Bouwers kunnen het mechanisme van de versnellingsbak zelfs aanschouwen vanaf de onderzijde. Wat vinden jullie van de nieuwe LEGO Technic Super Car?

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten