LEGO Technic 42115 Lamborghini vanaf 1 juni te koop in LEGO Shop

LEGO Technic

LEGO heeft tijdens de jaarlijkse Spielwarenmesse in Neurenberg bekendgemaakt dat LEGO Technic 42115 Lamborghini (schaal 1:8) de derde auto in de LEGO Technic Super Car-serie wordt. Verdere informatie over het model is op dit moment helaas nog niet beschikbaar, maar eerder kon je bij ons al lezen dat het zou gaan om een rode bolide met vleugeldeuren.

LEGO Technic 42115 Lamborghini

LEGO Technic 42115 Lamborghini verschijnt in juni in de LEGO Shop en krijgt een adviesprijs van €379,99. Momenteel is de Bugatti Chiron van LEGO nog beschikbaar, terwijl de LEGO Technic Porsche 911 GT3 RS met pensioen is gestuurd. Vanaf augustus is de set ook beschikbaar bij partners van LEGO, waardoor de prijs snel zal dalen.

De Lamborghini Aventador.

Auto’s zijn een populair thema voor zowel kinderen als volwassenen: de LEGO Group is daarom verheugd vandaag de samenwerking tussen Automobili Lamborghini en LEGO Technic aan te kondigen.

“Na het succes van de voorgaande modellen uit de Ultimate-serie, de Porsche 911 GT3 RS en de Bugatti Chiron, was het bijzonder belangrijk voor ons om een ​​partner te vinden die een auto met een onderscheidend ontwerp en baanbrekende technologie aanbood”, zegt Niels Horsted , LEGO Technic Marketing Director, over de nieuwe samenwerking. De nieuwe LEGO Technic supersportwagen Lamborghini in schaal 1: 8 is vanaf 1 juni 2020 verkrijgbaar in de LEGO online shop, evenals in de LEGO-winkels en vanaf 1 augustus bij retailers.”

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

3 Reacties

  1. zijn de maten van de lamborgini al bekent?
    mvg Remco

    Reageer
  2. Kan niet wachten…

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten