LEGO Technic 42115 Lamborghini vermoedelijk gebaseerd op de Sián

LEGO Technic

LEGO maakte eerder deze week bekend dat LEGO Technic 42115 Lamborghini (schaal 1:8) op 1 juni verschijnt in de LEGO Shop voor €379,99. Het bedrijf publiceerde ook een teaser met een silhouet van de auto. De Duitse website StoneWars is op basis van deze teaser op onderzoek uitgegaan en daaruit blijkt dat het mogelijk gaat de Sián.

LEGO Technic 42115 Lamborghini

We zeggen mogelijk, want zoals de onderstaande afbeelding laat zien komt het ontwerp van de Sián niet volledig overeen met de silhouet die in de teaser is te zien. Het is desondanks niet ongewoon dat er verschillen zijn vanwege het gebruik van stenen, waarbij de proporties en details soms net iets anders uitvallen. De inkeping in het dak lijkt wel sterk op het ontwerp van de Sián.

Animatie via StoneWars

Achter de tekst ‘Build for Real’is een driehoekige ster zichtbaar en deze lijkt op het komlampontwerp van de Lamborghini Sián. De Sián is het enige model met deze lampen, maar de vorm maakt deel uit van het ontwerp-DNA van Lamborghini. Het is niet ondenkbaar dat deze koplampen ook voor een nieuw model worden gebruikt.

“De zeshoek en de Y zijn stilistische elementen die het Lamborghini-ontwerp sinds het allereerste begin hebben gekenmerkt. Van het interieur van de Marzal tot de voor- en achterlichten van het nieuwste lid van de familie, de Sián, de iconische elementen van het Huis van Sant’Agata Bolognese geven elk detail een karakter dat tegelijkertijd sportief en elegant is”, aldus Lamborghini.

Gezien alle informatie ligt het voor de hand dat de LEGO Technic 42115 Lamborghini is gebaseerd op de Sián. Wat denken jullie?

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten