LEGO Technic 42123 McLaren Senna GTR kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Technic

LEGO Technic 42123 McLaren Senna GTR is officieel aangekondigd. Eerder dit jaar konden we het bestaan van de set al bevestigen, maar nu zijn de afbeeldingen en releasedatum ook onthuld. De set is vanaf 26 december beschikbaar in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €54,99.

LEGO Technic 42123 McLaren Senna GTR

De LEGO Technic 42123 McLaren Senna GTR bestaat uit 830 stenen en is geschikt voor bouwers vanaf 10 jaar. Het racemonster is voorzien van een V8-motor met bewegende zuigers, de beroemde dihedrale deuren die open kunnen en authentieke stickers en kleuren, net als bij de echte auto. Maak bochten met het stuur en geef het model een mooi plekje waar het veel bekijks krijgt. De bolide is 9 cm hoog, 32 cm lang en 12 cm breed.

 

 

 

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten