LEGO Technic Control + geïntroduceerd: eerste beelden nieuwe motor en hub

LEGO Technic

In Billund, Denemarken zijn de LEGO Fan Media Days van start gegaan. Tijdens deze dagen toont LEGO aan de pers aan welke projecten er momenteel wordt gewerkt. De website Brickset heeft enkele foto’s gedeeld van de LEGO Powered Up-presentatie, waardoor we een idee krijgen wat LEGO wil doen met zijn verschillende platformen.

Het is duidelijk geworden dat de LEGO Power Functions geschiedenis zijn en dat alles straks zal luisteren naar LEGO Powered Up, inclusief de nieuwe LEGO Technic-sets. LEGO werkt aan een adapter voor het oude platform, zodat fans hun oude Power Functions-onderdelen kunnen verbinden met het nieuwe Powered Up-platform. De overstap naar Powered Up moet resulteren in meer interactieve modellen en verbeterde ondersteuning voor apps en games dankzij Bluetooth-connectiviteit.

LEGO deelde ook de eerste beelden van de nieuwe LEGO Technic Powered Up-onderdelen (Control+), die onderdeel zullen uitmaken van enkele nieuwe LEGO Technic-sets die staan gepland voor de herfst van 2019, zoals de Liebherr R 9800 Mine Excavator (42100). De nieuwe motor is voorzien van talrijke montagemogelijkheden en een nieuwe bedieningshub met vier aansluitingen. Tot op heden beschikten de LEGO Powered Up Hubs over slechts twee aansluitmogelijkheden.

[content-egg-block template=offers_list]

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

1 Reactie

  1. Met de LEGO deelde ook de eerste beelden van de nieuwe LEGO Technic Powered Up-onderdelen (Control+),kun je deze ook nog voor wat anders als de nw 3 sets gebruiken. Te samen met de div motors van de sets .zodat ik deze ook in andere lego sets kan gebruiken .

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten