Meer foto’s van LEGO Technic 42115 Lamborghini Sian FKP 37 verschenen

LEGO Technic

De release van LEGO Technic 42115 Lamborghini Sian FKP 37 komt steeds dichterbij, maar op de officiële aankondiging hoeven we niet te wachten. Eerder deze week toonden we al het ontwerp van de doos en inmiddels zijn er meer foto’s van de verpakking te zien. De Sián in LEGO-vorm telt 3696 stenen en is vanaf 1 juni beschikbaar in de LEGO Shop voor €379,99.

LEGO Technic Lamborghini Sian FKP 37

Op de nieuwe foto’s krijgen we de Sián van de zijkant te zien en ook wordt het ontwerp van de verpakking getoond. Het ontwerp komt qua stijl overeen met recent verschenen sets die zich richten op volwassenen. De foto’s zijn afkomstig van de Tsjechische marktplaats bazos.cz, hoewel de advertenties inmiddels zijn verwijderd. We verwachten dat de set in de aankomende week officieel door LEGO wordt aangekondigd.

De set krijgt een adviesprijs van €379,99 en heeft een schaal van 1:8, net als de al eerder verschenen Bugatti Chiron. Op 1 juni 2020 krijgt de set een exclusieve release in de LEGO Shop en vanaf augustus komt de set in de vrije handel. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten