Nieuwe afbeeldingen en video van LEGO 42099 RC X-treme Off-roader en 42098 Car Transporter

LEGO Technic

Eerder toonden we je al de officiële afbeeldingen van de LEGO Technic 42098 Compact Crawler Crane, maar daar blijft het niet bij. Het lijkt er namelijk op dat LEGO de afbeeldingen heeft vrijgegeven aan zijn partners, want de LEGO Technic 42099 4×4 X-Treme Off-Roader en 42098 Car Transporter zijn inmiddels ook gespot. De drie sets zullen bij deze partijen vanaf 29 juli beschikbaar zijn, terwijl de LEGO Shop op 1 augustus begint met de verkoop.

Nieuwe LEGO Technic-sets

LEGO 42099 RC X-treme Off-roader

LEGO 42099 RC X-treme Off-roader is een gemotoriseerd voertuig en te besturen met de LEGO Technic CONTROL+-app. Gebruikers kunnen in de app kiezen voor verschillende besturingsschermen om rond te rijden en daarnaast krijg je toegang tot gave geluidseffecten af en bekijk de realtimeoverzichten, zoals een snelheids- en kantelrapport. Ten slotte kun je met de app uitdagingen aangaan en beloningsbadges verdienen.

[content-egg-block post_id=1275 template=price_comparison groups=”42099″ ]

LEGO Technic 42098 Car Transporter

De LEGO Technic 42098 Car Transporter bestaat uit het transportvoertuig waarmee je de meegeleverde auto van A naar B kan brengen. De autodekken zijn beweegbaar, zodat je voertuigen eenvoudig naar het juiste niveau kan rijden. Bovendien heeft het autotransportvoertuig dezelfde schaal als de LEGO Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1 voor nog meer mogelijkheden. De meegeleverde blauwe auto in de LEGO Technic 42098 Car Transporter-set heeft werkende besturing en een V8-zuigermotor. De set kan ook worden omgebouwd tot een LEGO Technic Truck met showauto’s.

[content-egg-block post_id=1275 template=price_comparison groups=”42098″ ]

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten