Nieuwe LEGO Technic-set met Top Gear-thema verschijnt begin 2020

LEGO Technic

Fans van de BCC-serie Top Gear kunnen in 2020 uitkijken naar een nieuwe LEGO Technic-set. De set is bedoeld voor kinderen vanaf 9 jaar en verschijnt begin 2020. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, echter worden de nieuwe Technic-sets doorgaans in januari uitgebracht.

LEGO Technic Top Gear

“We zijn zeer verheugd om samen te werken met LEGO Techinic”, zegt Jason Easy, hoofd licentiëring bij BBC Studios UK. “Beide merken hebben een zeer nauwe relatie met hun fans; het is perfecte samenwerking voor beide, en we kijken er echt naar uit om de LEGO Technic-set volgend jaar op de planken te zien liggen.”

Het is nog onbekend wat we van de set kunnen verwachten, hoewel er vermoedelijk geen minifiguren bij de set zullen worden meegeleverd. LEGO is namelijk in 2001 gestopt met het ontwikkelen van minifiguren voor zijn Technic-sets. Het is daarnaast aannemelijk dat de samenwerking tussen de twee bedrijven zal resulteren in meerdere sets, waardoor we in de toekomst mogelijk toch nog mogen blijven hopen op een minifiguur van ‘The Stig’.

LEGO Technic-fans kunnen vanaf morgen, 1 oktober aan de slag met de nieuwe LEGO Technic 42100 Liebherr R9800 en LEGO Technic 42110 Land Rover Defender.

[content-egg-block template=offers_list]

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten