Technic Control+ app geüpdatet met ondersteuning voor LEGO Technic 42100 Liebherr R9800

LEGO Technic

LEGO heeft zijn LEGO Technic Control+ app voor iOS en Android geüpdatet met ondersteuning voor de nieuwe LEGO Technic 42100 Liebherr R9800, die vanaf 1 oktober beschikbaar is. Mocht je de set al vroegtijdig hebben ontvangen, dan kun je de gigantische graafmachine eindelijk bedienen.

LEGO Technic 42100 Liebherr R9800

In de afgelopen maanden zijn er al verschillende video’s van de LEGO Technic 42100 Liebherr R9800 verschenen, waarin de app en de mogelijkheden van de graafmachine waren te zien. Bij het openen van de app krijgt de gebruiker de mogelijkheid om te kiezen tussen de graafmachine en de LEGO Technic 42099 4×4 Off-Roader. Het is helaas niet mogelijk om het bedieningspaneel te bekijken zonder in het bezit te zijn van een van de twee producten.

De LEGO Technic 42100 Liebherr R9800 wordt op dinsdag, 1 oktober gelanceerd en heeft een adviesprijs van €449,99, echter is de set bij Amazon al voor minder te verkrijgen. We verwachten dat de prijs in de komende periode zal blijven dalen. De LEGO Technic 42110 Land Rover Defender wordt samen met de graafmachine gelanceerd.

[content-egg-block post_id=2004 template=offers_list]

[content-egg-block post_id=1960 template=offers_list]

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

3 Reacties

 1. Het is jammer dat er geen handleiding van de technic controle+ bestaat want sommige dingen zitten best gecompliceerd in elkaar om dat zelf uit te zoeken.
  Hopende dat daar verandering in komt ik heb contact met Lego gehad en deze mevr. Zou dit doorgeven in de hoop dat dit gebeurd
  GroetTon van boxtel

  Reageer
  • Ja, een degelijke handleiding zou wel aangenaam zijn.

   Reageer
 2. hopelijk zal de app later op de switch te verkrijgen zijn, dan heb je een makkelijkere bediening… nu moet je steeds op een scherm staan gapen

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten