Eerste teaser voor LEGO Lord of the Rings 10316 Rivendell

LEGO LEGO The Lord of the Rings

Eind vorig jaar verschenen de eerste geruchten over een terugkeer van het Lord of the Rings-thema. Dat bleek te kloppen, want in januari werden er al drie BrickHeadz-sets uitgebracht en binnenkort kunnen fans ook aan de slag met LEGO Lord of the Rings 10316 Rivendell. Het Deense bedrijf heeft op sociale media de eerste teaser voor de set gedeeld, terwijl de onthulling op dinsdag plaatsvindt.

Update → LEGO The Lord of the Rings 10316 Rivendell is inmiddels officieel aangekondigd

LEGO Lord of the Rings 10316 Rivendell

In de korte video valt een ring aan de voeten van een LEGO Hobbit-minifiguur, een overduidelijke verwijzing naar het thema. In de reflectie van de ring is het ontwerp van LEGO Lord of the Rings 10316 Rivendell te zien. We kunnen alvast verklappen dat de set op 1 maart wordt gelanceerd in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €499,99. LEGO Rivendell bestaat uit 6167 stenen en wordt de grootste Lord of the Rings-sets tot nu toe.

  • Setnummer: 10316
  • Naam: Rivendell
  • Thema: Lord of the Rings
  • Aantal stenen: 6167
  • Prijs: €499,99 in LEGO Shop NLBE
  • Releasedatum: 1 maart 2023
  • Aanbevolen leeftijd: 18+
In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten