20% korting op bijna alles bij Fun.be, waaronder LEGO – Gratis bezorging in Nederland en België (verlopen)

LEGO LEGO aanbiedingen

De dure maanden zijn in aantocht, maar LEGO-fans uit België en Nederland kunnen vanavond van een prachtige actie profiteren. Fun viert dit weekend zijn verjaardag met 20 procent korting op alle LEGO-sets. In sommige gevallen wordt daarmee de laagste prijs ooit bereikt, terwijl andere sets in de buurt komen van deze bedragen. Nagenoeg alle LEGO-sets op Fun.be zijn momenteel nergens goedkoper te verkrijgen. Overigens levert Fun.be ook in Nederland, waardoor je niet in de buurt van de Belgische grens hoeft te wonen.

Update → Deze actie is afgelopen.

20% korting op LEGO

De actie start op vrijdag 21 oktober om 19:00 en loopt tot en met zondag 23 oktober. We raden iedereen overigens aan om voor dit tijdstip al de shop in de gaten te houden, want we hebben in het verleden gezien dat Fun de actie al eerder online heeft gezet. We verwachten dat verschillende LEGO-sets razendsnel uitverkocht zullen raken, dus probeer er zo snel mogelijk bij te zijn.

Om je een idee te geven wat je van de actie kan verwachten hebben we een lijstje opgesteld met de populairste LEGO-sets. Het volledige overzicht bekijk je hier.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten