Bestel LEGO World 2023-tickets met 10% korting (verlopen)

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO World keert dit jaar en vanwege de 20ste verjaardag wordt het volgens LEGO grootser dan ooit tevoren. Mocht je nog geen tickets hebben voor het evenement dan kun je nu 10% korting scoren in het LEGO Insiders Rewards Center. Je hebt daarvoor overigens geen Insiders-punten nodig en er zijn maximaal 4 tickets te bestellen.

Update → Deze actie is niet langer beschikbaar.

LEGO World 2023 met 10% korting

Om je exclusieve ledenvoordeel van 10% korting te ontvangen ga je naar deze pagina om je coupon aan te vragen. Ga daarna naar de speciale pagina van Ticketmaster, kies je datum, voer in het ontgrendelingsvenster de code in en koop je tickets. LEGO World vindt plaats van 18 tot en met 24 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Meer informatie over het evenement lees je hier.

De maand november is aangebroken en ook in 2023 belooft het weer een mooie maand te worden met verschillende promoties, waaronder nieuwe cadeaus bij aankoop, een Insiders 2X-weekend, Black Friday en Cyber Monday. Bekijk het volledige overzicht hier.

9 Reacties

 1. Hallo, ik zie niet echt waar ik mijn codes kan invoeren bij ticketmaster. Wat houdt de ontgrendelingsvenster in?

  Reageer
 2. Weet iemand welke code er in dat ontgrendelvenster moet worden ingevuld?
  Ik heb wel een e-mail van Insiders met de link naar de bestelpagina, maar wat ik daar ook invul, het werkt niet… 🙁

  Reageer
 3. Hoi, ik heb de codes ingevoerd, maar met het betalen ging er iets mis. Als ik het nu opnieuw doe dan geeft hij aan dat de codes al gebruikt zijn. Worden de codes na een tijdje weer vrijgegeven of kan ik nieuwe codes krijgen?

  Reageer
  • Durf ik niet te zeggen, je kan ook even een nieuwe LEGO-account aanmaken met een ander e-mailadres of LEGO zelf een mailtje sturen.

   Reageer
   • Goedemiddag,

    Ik wil graag de kortingscoupons bestellen bij
    Lego voor legoworld maar kan er op de site niets van vinden. Hoe kan ik daar aankomen?

    Reageer
 4. Goede middag ik ben op zoek naar kortings codes voor de beurs 2023 kan iemand mij daar mee of aan helpen.

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten