Bol.com Dagdeal: heel veel LEGO-sets in de aanbieding (verlopen)

LEGO LEGO aanbiedingen

Bij Bol.com is vandaag de 7-Daagse weer van start gegaan. Onder het aanbod bevinden zich ook enkele LEGO-sets en de beste aanbiedingen hebben we natuurlijk weer voor je op een rij gezet. Je kan onder andere kiezen uit de helm van The Mandalorian voor de laagste prijs ooit, de City passagierstrein voor €77,99 en de brandweerkazerne voor €35,99. Dit zijn de deals (dikgedrukt is laagste prijs ooit):

Deze promotie is afgelopen. 

LEGO Star Wars 

LEGO Technic

LEGO City

LEGO Harry Potter 

LEGO DC 

LEGO Speed Champions

LEGO DUPLO

LEGO Minecraft 

LEGO Marvel 

LEGO Disney

LEGO NINJAGO

LEGO Friends

LEGO ART

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

3 Reacties

 1. Hoezo verlopen? Is het voor paar uur aanbieding?

  Reageer
  • Ik heb geen flauw idee wat de bedoeling van Bol.com was. Misschien zijn de deals te vroeg geplaatst of is er simpelweg een fout gemaakt. Normaal duren aanbiedingen bij Bol.com minimaal een dag.

   Reageer
  • Bol doet dit vaker, enige tijd een vergelijkbare aanbieding gezien voor Lego, gauw besteld maar toen ik in mijn winkelmandje keek was de prijs alweer gauw verhoogd. klantenservice “wist van niets”. Lokkertjes om de prijsvergelijkers af te laten gaan..

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten