Bouw je eigen levensgrote LEGO Mario en Super Mushroom

LEGO LEGO Super Mario

Dankzij de samenwerking tussen Nintendo en LEGO hebben we al een flink aantal officiële sets mogen verwelkomen, maar dat weerhoudt anderen er niet van hun eigen ontwerpen te delen, waaronder dit imposante bouwwerk van Mario. Deze creatie is gemaakt door Bricker Builds en betreft geen gelicenseerd Nintendo-product. Het is ook de reden waarom de officiële naam van het personage niet wordt gebruikt op de website.

LEGO Mario

Deze onofficiële LEGO Mario telt bijna 5.000 stenen te bouwen en wordt beschreven als ‘levensgroot’ (73 cm hoog). Goedkoop is dit unieke object in ieder geval niet, want het model heeft een prijskaartje van maar liefst €1134,90. Dat bedrag is inclusief gloednieuwe stenen en verzending naar Nederland en België. Je kan daarnaast ook alleen de handleiding downloaden voor €56,95. Maar hoe kom je aan de benodigde stenen? Zodra je een van de ontwerpen heb gekocht, ontvang je een link om de instructies (pdf-bestand) en onderdelenlijst (xml-bestand) te downloaden. Je kan de stenen via de onderdelenlijst bestellen via BrickLink of LEGO Pick a Brick. Dat werkt heel eenvoudig door het xml-bestanden in te laden en het is niet nodig om ieder steentje los te bestellen.

Wil je liever een kleiner en goedkoper object? Er is ook nog een Super Mushroom voor €204,90 inclusief stenen of €13,95 voor alleen de instructies. Dit iconische paddenstoel bestaat uit 783 stenen en kan ook in de hand van Mario worden geplaatst.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten