Derde en laatste ronde van het BrickLink Designer Program van start gegaan – zo plaats je een bestelling

LEGO

4LEGO heeft de prijzen bekendgemaakt van de sets die onderdeel uitmaken van de derde en laatste crowdfundingronde van het BrickLink Designer Program. Er zijn in totaal 9 kanshebbers en de verkoop start op 17 mei om 19:00 Nederlandse tijd. Vanaf dat moment kun je een bestelling plaatsen via de onderstaande links.

De verkoop verloopt via de LEGO Shop en dat betekent dat je alle reguliere betaalmethoden kan gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om VIP-punten te verdienen, echter kom je niet in aanmerking voor een cadeau bij aankoop. Het zijn niet alleen prachtige sets om zelf te bezitten, maar ook uitstekende investeren. Vrijwel iedere BrickLink-set gaat inmiddels voor het dubbele weg en sommige projecten brengen zelfs bijna drie keer zo veel op. Dikgedrukte sets hebben hun doel al bereikt.

LEGO Shop Nederland

LEGO Shop België 

Derde ronde BrickLink Designer Program

De eerste vijf sets die de 3000 pre-orders halen zullen in productie worden genomen. Van iedere set worden er 10.000 exemplaren geproduceerd. Haalt jouw favoriete project het niet dan zullen er natuurlijk geen kosten in rekening worden gebracht. Officieel duurt iedere ronde 5 weken, echter verwachten we dat de sets daarvoor al uitverkocht zullen raken. Het is verstandig om er zo snel mogelijk bij te zijn, zodat je niet achter het net vist. De uitlevering van de succesvol projecten zal in de eerste helft van 2023 plaatsvinden.

Sommige sets hebben vanwege de eisen van het programma enkele veranderingen ondergaan, hoewel ze nog steeds eenvoudig zijn te herkennen. De sets die uiteindelijk worden geproduceerd krijgen alleen digitale bouwinstructies via de LEGO Building Instructions-app. Het voordeel van deze app is dat je het ontwerp in 3D kan bekijken, zodat het bouwen niet voor problemen gaat zorgen.

Dit zijn de kanshebbers:

Space Troopers!

Het modulaire sterrenschip uit je kinderdromen ontmoet klassieke sci-fi en de geest van Space Troopers in een frisse kijk op de Cuusoo-klassieker.

1950’s Diner

De klassieke jaren ’50 stijl retro diner is nagemaakt in detail als een speelbare display set. Het idee was om een diner te maken met de stijlvolle bouwkwaliteit van de modulaire bouwserie, maar de set klein genoeg te houden om betaalbaar te zijn.

Train Station: Studgate

Hallo reiziger! Welkom in Studgate, het hoofdstation van de stad met het grootste aantal bezoekers. Elke dag passeren duizenden minifiguren dit station.

Working Waterfall

Een uniek mechanisme simuleert de stroming van een levensechte waterval door noppen in een continue cyclus door een meer, grot, mijn en berg te transporteren.

Exploratorium

Of het nu in de hemel is of in de oceanen, geen mysterie is te ver weg voor de wetenschap.

Winter Chalet

Een chalet met een restaurant op de begane grond en slaapkamers boven. Het straalt de magische kerst en rustieke bergsfeer uit.

Modular Construction Site

Geen LEGO City-set is compleet zonder een bouwplaats. Nog een kans voor jou om deze set te bezitten, een combinatie van de LEGO thema’s modulars en constructie.

Mountain View Observatory

Brickwest Studios

Welkom bij Brickwest Studios, een plek om 1000-en-één verhalen over het Wilde Westen fysiek na te spelen.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten