Deze LEGO D2C-sets gaan in 2020 met pensioen: Ideas, Creator Expert en Star Wars

LEGO LEGO Creator Expert LEGO Ideas LEGO Star Wars

Het is die tijd van het jaar waarin we wat informatie krijgen over welke LEGO-sets binnenkort met pensioen gaan. Volgens verschillende bronnen, waaronder het goed geïnformeerde StoneWars, zullen er in de tweede helft van 2020 weer een aantal LEGO D2C-sets gaan verdwijnen. Onder deze sets bevinden zich onder andere de Boomhut, Diner in de Stad, Taj Mahal, T1 Kampeerbus en de Death Star. Een van de redenen waarom de Tree House zo snel moet verdwijnen, is dat er zoveel aankomende Ideas-sets in de pijplijn zitten, dat er geen plaats meer voor is in de schappen. Mocht je een van de onderstaande sets willen toevoegen aan je collectie dan is dit het moment om te doen.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten