Deze LEGO-sets zijn nieuw in september 2019: Friends Central Perk, Star Wars UCS, Disney-trein en meer

LEGO LEGO BrickHeadz LEGO City LEGO Disney LEGO Harry Potter LEGO Hidden Side LEGO Ideas LEGO Minifigure Packs

De maand september is aangebroken en dat betekent dat er weer verschillende nieuwe LEGO-sets zijn uitgebracht. In dit artikel zetten we voor jou alle nieuwe sets op rij, waaronder exclusieve creaties zoals de trein en station van Disney en Central Perk, de koffieshop van de iconische Amerikaanse sitcom Friends. Daarnaast krijg je vanaf 2 september ook nog de set LEGO Hidden Side 40336 Newbury’s Juice Bar cadeau wanneer je €45,- of meer uitgeeft in de LEGO Online Shop.

LEGO-sets september 2019

LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk

Het hoogtepunt van deze maand is in onze ogen de nieuwe LEGO Ideas-set van Friends, die als LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk is uitgebracht. De set bestaat uit 1070 stenen en komt met zeven personages: Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Monica Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay en Gunther, de eigenaar van de beroemde koffieshop Central Perk. In Nederland en België is LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk exclusief in de LEGO Online Shop te koop voor €69,99.

[content-egg-block post_id=995 template=offers_list groups=”Friends”]

LEGO Disney 71044 Disney Train & Station

Disney- en LEGO-fans met een VIP-account konden de set al in augustus bestellen, echter is de trein en het station van Disneyland sinds 1 september voor iedereen beschikbaar. De set van 2925 stenen bestaat uit een gemotoriseerde stoomlocomotief met tender, een personenwagon en een luxueuze restauratiewagen, plus een ovale treinbaan en een stationsgebouw, die je mogelijk eerder hebt gezien in Disneyland. In de doos bevinden zich vijf exclusieve minifiguren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en Goofy. LEGO Disney 71044 Disney Train & Station is exclusief beschikbaar in de LEGO Store en heeft een adviesprijs van €329,99.

[content-egg-block post_id=995 template=offers_list groups=”Disney trein”]

LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer

De in 2002 uitgebracht Imperial Star Destroyer.

LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer wordt officieel uitgebracht op 1 oktober 2019, hoewel VIP-leden de set al op 18 september kunnen aanschaffen in de LEGO Online Shop en Brand Stores. Een VIP-account is gratis en kan tijdens het plaatsen van een bestelling worden geregistreerd. De Imperial Star Destroyer bestaat uit 4784 stenen en krijgt in Europa een adviesprijs van €699,99. De onthulling van de set zal op 5 september plaatsvinden.

LEGO 60203 City Ski Resort

LEGO City 60203 Ski Resort bestaat uit 806 stenen en 11 minifiguren. Bouwers kunnen hiermee een ski-patrouille kantoor, skiwinkel, oefenbaan, sneeuwploeg, drankstand, eerste hulp slee en een helikopter creëren.

[content-egg-block post_id=995 template=offers_list groups=”ski resort”]

LEGO Advent Calendars

LEGO heeft net als in voorgaande jaren de nieuwe adventskalenders beschikbaar gemaakt in de LEGO Shop. In 2019 zijn vier nieuwe kalenders, waaronder een met een Harry Potter-thema:

LEGO 40351 Halloween Ghost BrickHeadz

Een andere set voor deze periode van het jaar is LEGO 40351 Halloween Ghost BrickHeadz. De kleine set bestaat uit 136 stenen en kost €9,99 in de LEGO Shop.

[content-egg-block post_id=995 template=offers_list groups=”Halloweenspook”]

LEGO Overwatch 75976 Wrecking Ball

Wrecking Ball is ook bekend als Hammond. Het schattig uitziende beest rolt over het slagveld en plet vijanden met zijn volle body en vele wapens. De mech heeft vier kanonnen, automatische aanvalskanonnen en adaptieve schilden.

[content-egg-block post_id=995 template=offers_list groups=”75976″]

LEGO Overwatch 75977 Junkertown Bike

Junkrat en Roadhog zijn vrienden uit Junkertown en zaten in dezelfde bende. Geobsedeerd door explosieven leeft Junkrat voor chaos en vernietiging.

[content-egg-block post_id=995 template=offers_list groups=”75977″]

LEGO 853907 Toy Soldier Ornament

Elk jaar verkoopt LEGO een selectie seizoensets, waaronder decoraties voor in de kerstboom. Iedere kerstbal bestaat uit een klein aantal stenen in een specifieke kleur of een klein model om te bouwen. LEGO 853907 Toy Soldier Ornament is de nieuwste toevoeging en is vanaf 1 september te koop voor slechts €7,99.

LEGO 71025 Minifigures Series 19

LEGO Minifiguren 71025 Serie 19 introduceert 16 minifiguren. Elke minifiguur zit in een verzegeld mysteriezakje inclusief een of meerdere accessoire-elementen, plus een informatieboekje en een displayvoetje. Inclusief kostuums en accessoires die nieuw zijn vanaf september 2019.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten