Deze nieuwe LEGO-sets zijn vanaf september 2020 te koop in de LEGO Shop

LEGO LEGO BrickHeadz LEGO Disney LEGO Harry Potter LEGO Star Wars

De maand september is aangebroken en dat betekent dat er weer enkele nieuwe LEGO-sets verschijnen in de LEGO Shop. Het is echter vooral de maand voor Harry Potter-fans met de komst van Diagon Alley, Minifigures Series 2 en BrickHeadz Hagrid & Buckbeak als cadeau bij Harry Potter-aankopen vanaf €100. Daarnaast is The Razor Crest een half jaar na aankondiging eindelijk verkrijgbaar en LEGO City 60271 Main Square geeft je de kans om je stad te voorzien van enkele nieuwe gebouwen.

Nieuwe LEGO-sets in september

LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley

De belangrijkste release in september is zonder twijfel LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley. Deze nieuwe LEGO-set is een fantastische recreatie van de meest magische winkelstraat van Londen voor fans van de Harry Potter-films van 16 jaar en ouder. LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley bestaat uit 5544 stenen en is 102 cm lang, 29 cm hoog en 13 cm diep. In de doos bevinden zich in totaal 15 minifiguren, waaronder een voorheen exclusief LEGO Harry Potter-minifiguur. Vanaf 1 september is Wegisweg exclusief te koop in de LEGO Shop voor €399,99. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen.

Tip → Vanaf 1 september krijg je exclusief in de LEGO Shop bij elke Harry Potter-aankoop van €100 of meer LEGO BrickHeadz 40412 Hagrid & Buckbeak cadeau.

LEGO Harry Potter 71028 Minifigures Series 2

Niet alleen Diagon Alley is nieuw in de LEGO Harry Potter-serie, want op 1 september verschijnt ook LEGO Harry Potter 71028 Minifigures Series 2. Er worden in totaal 16 minifiguren uitgebracht: Professor Pomona Sprout, Luna Lovegood, Professor Albus Dumbledore, Kingsley Shacklebolt, Neville Longbottom, Bellatrix Lestrange, Harry Potter, Moaning Myrtle, Griphook, Hermione Granger, Ron Weasley, Lily Potter, James Potter, Ginny Weasley, Fred Weasley en George Weasley. De minifiguren zijn verkrijgbaar in de LEGO Shop en kosten €3,99 per stuk. Onze Belgische lezers kunnen de minifiguren via deze link aanschaffen.

LEGO BrickHeadz 40412 Hagrid & Buckbeak

Deze exclusieve set bestaat uit 270 stenen en wordt vooralsnog niet los uitgebracht. Om LEGO BrickHeadz 40412 Hagrid & Buckbeak te bemachtigen moet je voor minimaal €100 aan LEGO Harry Potter-producten aanschaffen. De promotie loopt van 1 tot en met 15 september of zolang de voorraad strekt. We verwachten dat Diagon Alley erg populair zal zijn, waardoor het verstandig is om er snel bij te zijn.

LEGO City 60271 Main Square

Het totale bouwwerk bestaat uit 1517 stenen en 14 minifiguren, waaronder populaire personages uit de LEGO City tv-serie zoals Poppy Starr, Harl Hubbs, burgemeester Fleck, Snake Rattler, Duke Detain en Freya Mcloud. LEGO City 60271 Main Square is ook geïnspireerd op de LEGO City Adventures-serie en bevat een stadhuis, een limousine voor burgemeester Fleck, een klassiek eetcafé, het standspark met ruimte voor concerten en speciale feesten en een intercitytram. De set is vanaf 1 september exclusief te koop in de LEGO Shop voor €179,99. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen.

LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest

LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest werd al in februari aangekondigd en is nu eindelijk verkrijgbaar in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. De 1023-delige set heeft een adviesprijs van €139,99 en komt met de Mandalorian en het Child, ook wel bekend als Baby Yoda.

LEGO Disney

Disney-fans kunnen in september aan de slag met twee nieuwe LEGO-sets: LEGO Disney 43187 Rapunzel’s Tower (€64,99) en LEGO Disney 43188 Aurora’s Forest Hut (€44,99).

LEGO Disney 43187 Rapunzel’s Tower
Rapunzel’s Tower beschikt over 4 verschillende kamers: een hobbyruimte, slaapkamer, gezellige woonkamer en een grot onderaan met een geheime deur. Daarnaast zijn er ook 2 kleinere bouwwerken – een schommel die is gemaakt van Rapunzels haar en herberg Het Lekkere Eendje, compleet met een krukje en een piano, voor eindeloze creatieve verhalen.

LEGO Disney 43188 Aurora’s Forest Hut
Aurora’s Forest Hut biedt inspiratie voor eindeloos creatief speelplezier met 2 kamers: een keuken met een toegangsdeur, tafel en open haard met fornuis plus een slaapkamer op de bovenverdieping. Het waterrad aan de zijkant van de hut kan ronddraaien en laat de magische vonken in de schoorsteen bewegen. Bovendien is er een kleine bouwbare brug voor nog meer speelplezier.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten